Kādu radiatoru vai dvieļu žāvētāju izvēlēties?

Tuvojoties rudenim un ziemai, svarīgi domāt par komforta un siltuma sajūtu mājās. lzdzirdot vārdus ‘radiators’ vai ‘dvieļu žāvētājs’ parasti nāk prātā tikai vienkāršākie dizaini, veidojot sajūtu, ka tie nav svarīgi dizaina elementi telpā. Attīstoties teh­nologijām, radiatoru un žāvētāju ražotāji ir nākuši klajā ar dažādākajiem dizaina risinājumiem, kas rada īpašu sajūtu ikviena mājvietā.

PAX FLEX
Ja iecienīta izvēle ir klasiskie cauruļu dvieļu žāvētāji, tad Pax kolekcija Flex būs moderns un pielāgojams variants, kas ir īpaši piemērots mazām telpām. Dvieļu žāvētājam ir atsevišķi pagriežamas sviras līdz pat 180°, ko pēc savas vēlmes var pārvietot, lai palielinātu žāvēšanas iespējas vai padarītu Flex vēl kompaktāku.

ZEHNDER

Ja tomēr nepatīk klasiskie cauruļu žāvētāji, tad Zehnder piedāvā visdažādākos dizaina risinājumus, kas dvieļu žāvētāju var padarīt par van­nas istabas galveno dizaina elementu. Piemēram, kolekcija Kazeane atgādina dāvanu lenti, kas apvij vannas istabu, savukārt kolekcija Archibald ir veidota no vienas caurules un attaino savieno­tus drēbju pakaramos.

PAX LIMBO

Radiatori vai dvieļu žāvētāji ne vienmēr aizņem daudz vietas vannas istabā. Mūsdienās ir pieejami vairāki kompakti risinājumi tieši mazām telpām, piemēram, Pax kolekcija Limbo. Tā var būt gan melnā, gan hromētā versijā, lai ne vien būtu iespējams izžāvēt dvieli, bet arī lai tas dizainiski iekļautos vannas istabas interjerā.

ZEHNDER ZENIA

Tiem, kuriem pēc dušas patīk ietīties siltā dvielī, Zehnder Zenia kolekcijas radiatori būs ideāls risinājums. Zehnder Zenia, atgādinot apslēptu skapi, uzsildīs tavu dvieli pirms tā izmantošanas un izžāvēs pēc lietošanas, kā arī sildīs telpu ar durvīs iebūvēto infrasarkano sildītāju un karstā gaisa pūtēju, neatkarīgi no cita apkures risinājuma telpā. Radiatora dizains, ko veido dažādo krāsu stikla durvis, iederēsies jebkurā interjerā – to var gan iebuvēt sienas konstrukcijā, gan uzstādīt pie sienas kopā ar plauktu.

ZEHNDER CHARLSTON

Lai arī cik daudz dizaina risinājumu būtu pieejami mūsdienās, klasiskie radiatori nekad neizies no modes. Zehnder kolekcija Charleston piedāvā klasiskos radiatorus dažādās krāsās un lielumos, neļaujot tiem palikt fonā, bet dodot tiem iespēju izcelties jebkurā interjerā.